Umeå Södra Fotbollsförening
Välkommen till hemsidan för Umeå Södra FF F07 Gul
På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.

Välkommen in!
Ny hemsida!
2018-01-21 21:44
Som många av er säkert redan har sett så har Umeå Södra skaffat en ny leverantör av hemsida. Det är denna sida som kallas SportAdmin som är den nya och webbadressen är: www.usff.se. Vi ledare har precis varit på ett möte där vi har fått info om hemsidan och dess funktioner. Det kommer att ta ett tag innan allt sitter, men i stora drag fungerar SportAdmin som Laget.se.

Vi hoppas att alla i dag fick ett mail med info om detta och att ni bör ladda ner appen SportAdmin till era smartphones. Kom ihåg att precis som tidigare tillåta push-notiser från SportAdmin på din telefon!

I februari kommer vi att ha ett föräldramöte då vi tillsammans planerar säsongen 2018. Kallelse till detta möte kommer förmodligen nästa söndag kväll.

Ledarna genom Jenny

Stöd föreningen