Umeå Södra Fotbollsförening
1982-klubben!
Välkommen till 1982-klubben!

I över 30 år har vi nu hålligt igång med dam- och flickfotboll på programmet. Det hela började 1982 med en sammanslagning av damsektionerna i Röbäcks IF och Tegs SK till en förening Umeå Södra FF. - Umeå Södra FF är idag en av de få föreningar i Sverige som enbart har Dam och Flickfotboll på programmet.

1982-klubben är till för dig som vill visa ditt stöd och din uppskattning för föreningens arbete med dam- och flickfotboll. Genom att bli medlem i 1982-klubben bidrar du aktivt till att stödja föreningens fortsatta arbete in i framtiden så att även kommande generationer av flick- och damfotbollspelare får chansen till en aktiv och givande fritid.

Du kan stödja oss som privat person eller som företag genom att betala in 1982 kr till bankgiro 905-0097. Märk inbetalningen med "1982-klubben" och ditt namn.

Skicka därefter ett mejl till kansliet@usff.se med det namn eller företagsnamn som du vill ha publicerat här på hemsidan. Du kan även bifoga en länk och/eller en logga med länk till en webbsida som du vill att vi länkar ditt namn eller företagsnamn till.

Utöver en presentationen här på hemsidan får du även:
- Reklamutskick till samtliga medlemmar (e-post) 2 ggr /år.

Välkommen och tack för din insats!

Stöd föreningen
Sponsorer förening